Wie ben ik?

Bianca met lammetjesWie ben ik?
Mijn naam is Bianca Groot, ik ben getrouwd met Carlo Groot en moeder van Calvin en Nathalie. Ik heb 25 jaar met heel veel plezier gewerkt op de peuterspeelzaal van de Bussumse Montessorischool. Helaas moest de speelzaal sluiten. Om mijn passie voort te zetten heb ik besloten om gastouder te worden via Gastouderbureau Be Kind. In mei 2013 opende Peuteropvang de Lammetjes haar deuren.

Voorschoolse educatie
De ontwikkeling van peuter tot (basis)schoolgaand kind is zeer belangrijk. In deze fase wordt de kiem gelegd voor een succesvolle schoolcarrière. De voorschoolse educatie die ik aanbied, is gebaseerd op mijn montessori-achtergrond. Dit houdt in dat de kinderen zich zoveel mogelijk in hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Om deze ontwikkeling te stimuleren, heb ik een uitgebreide verzameling montessori-materialen in huis. Op de foto hiernaast is een voorbeeld van één van deze materialen te zien. Mijn aanpak is zeer succesvol gebleken in de voorbereiding op regulier basisschoolonderwijs.

img_8998Diploma’s
De diploma’s die ik in mijn bezit heb, zijn:

* Kinderverzorging /Jeugdverzorging
* Montessori voor Peuters
* Kinder-EHBO

Kennismaken
Ik sta u graag te woord, om kennis te maken en u de sfeer van de opvang te laten proeven. Klik hier om een afspraak te maken.